Kwakbollen Darten – 7 juli

Zondag 7 juli isl het inmiddels traditionele Kwakbollen Darten gehouden. Het was geen drukke bedoening, maar wel erg gezellig. Waarschijnlijk bleven de meesten weg vanwege het enorm lekkere weer. De organisatie denk er dan ook aan volgend jaar een buitentoernooi te organiseren…

kwakdart01

Maar het was dus gezellig. En dat resulteerde in een verrassende uitslag. De toevallig loting had Bino en Boekie weer aan elkaar gekoppeld. En ze werden geen laatste ! Die eer was weggelegd voor Berry en Jeanet. Tinus werd met Hermus (en als invaller Janus Petrus) derde. De strijd om de eerste plaats werd beslecht op slechts 1 punt (van de ong. 130 die gehaald werden). Woy en Kikkert werden daarom tweede. Nolte en de huidige Dago, hoe kan het anders, waren dus eerste. Lichtelijk terecht, want de twee beste teamscores waren van hun met 121 en 116. De slechtste was voor Lit en Jeanet met 169 waar 180 het maximum is… ook knap !