29 Maart: Het Faute Vest!

Het ene feestje is nog maar net afgelopen, en dan staat het volgende alweer in de planning!

29 maart gaan we nog 1 maal los in de Leutbunker Dezibel. En met een topact!

In december tijdens de Serious Request actie van 3FM in Leeuwarden onstond er spontaan het plan om mee te gaan bieden op de Serious Request Veiling. Daar was nl. de mogelijkheid om te bieden op een optreden van de Menaemer Feintsjes de huidige Nederlands Kampioen Dweilorkesten.

Met een grote groep Kwakbollen, en vrienden van de Kwakbollen, werd er in een paar dagen voldoende binnengehaald om de veiling te winnen. Winnen is 1, maar er moet ook nog een passend feestje georganiseerd worden. En dat waren we toevallig net aan het organiseren: Het Faute Vest!

Een feestje waar de nadruk ligt op gezellige, maar foute muziek bekend van oa. het Q-music Foute uur. En gelukiig hadden de Feintsjes nog geen optreden in de agenda staan voor deze datum, en zodoende komen ze 29 maart de Leutbunker helemaal op zijn kop zetten.

De aanvang zal zijn om 21.00 en de toegang is zoals gewoonlijk gratis.

logo_logo_header-logo