De Langen en De Reuver winnen het Koppel Klaverjassen

Koppelklaverjassen-2015De eerste vrijdag in oktober is het bij de Kwakbollen altijd Koppel Klaverjassen. Zo ook 2 oktober. Om 20.00 uur hadden 12 koppels zich gemeld bij de organisatie en kon worden begonnen. Voor het eerst was dit keer de Kleine Zaal van ‘Ons Dezibel’ het decor, een fraaie ruimte waar je zeker tot 10 tafels om te kaarten kwijt kunt. Lekker knus en gezellig dus.

Kaarten om te winnen doe je altijd, maar bij het Kwakbollen Koppel Klaverjassen is het de lol die het belangrijkste is. En daar weer goed gehoor aan gegeven. Na 3 rondjes tegen verschillende koppels kon de eindstand opgemaakt worden. Roy en organisator Berry bleken het beste te zijn… in natten spelen (11) en de minste punten halen dan wel. Defending champions Tjokko en Froost konden dit jaar geen potten breken. En de gebroeders Derks (Martin en Paul) werden derde en kwamen uiteindelijk net wat tekort om broer Herman, die met Chris speelde, voor te blijven. Afgetekend winnaar werd het koppel Theo de Langen en Peter de Reuver. Het zal allemaal aardig mee, maar ze hebben natuurlijk ook gewoon goed gekaart!

Het was een heel gezellige avond, het klaverjassen was rond 23.30 afgerond en met het opruimen hielpen de mensen van de vereniging ook lekker mee. Dat is altijd erg prettig! Tot volgende jaar op de eerste vrijdag van oktober.