Bijna Carnaval !

Het is bijna zover, het Carnaval 2016 staat op het punt van beginnen onder het motto van onze Prins Dagobert XLI:

“Niets is te dol voor een Kwakbol!”

We zijn aan de laatste voorbereidingen voor het Carnaval 2016 in de Kwakbollenpoel bezig. De ruimtes in Leutbunker Dezibel worden al ingericht. Vanavond gaat de optochtcommissie de karren die zaterdag meedoen aan de optocht keuren. Morgenochtend in alle vroegte gaat de extra tent voor Dezibel geplaatst worden en zullen de Prins en zijn gevolg de scholenbezoeken en ziekenbezoeken afleggen. ’s Avonds wordt de tent en Dezibel verder ingericht met o.a. de kapstokken voor de garderobe en de rookruimte…

 

Verder zijn alle commissies nog met hun laatste puntje op de i bezig om er voor iedereen weer een groots carnaval van te maken. Prins Dagobert XLI, naamgever van de tunnel onder het spoor door bij de Breudijik, is er in ieder geval klaar voor. Jullie komen toch ook meefeesten!