Wij presenteren Prins Dagobert XLII !!!

prins-dagobert-42Hedenavond, 11 november 2016, is in Leutbunker Dezibel op ludieke wijze de nieuwe Prins Dagobert van C.V. De Kwakbollen bekend gemaakt. Tijdens een gezellige avond, waar Opper Herman Derks zijn taken na 11 jaar overdroeg aan Opper Marco van Schaik, werd bekend dat Willibrord van Breukelen ‘de nieuwe’ is. Met het oplezen van zijn proclamatie werd zijn carnavalsjaar met een fikse lach, maar ook hier en daar serieuze ondertoon, ingeluid.

Het optreden van de zanger Marco Kraats en de vele bezoekers maakten de avond tot een verder groot succes! Als dit de voorbode is, dan wordt carnaval 2017 ook weer erg leuk en gezellig.

De proclamatie, de regels van Prins Dagobert XLII, staat te lezen door links in het menu of op deze link te klikken.