Mooie Carnavalsmis

12017-02-12 11.01.512 februari, 10.00 uur, de bel luidt en op de klanken van de Blaoskapel Vleuten komen drie Prinselijk Paren de St. Bavokerk ingelopen. Vervolgens halen zij bij de hoofdingang hun Raden van Elf, Narren en Dansmariekes op. Diaken Frank van Rooijen gaat voor en een leuke en mooie carnavals mis volgt met als thema ´In de gloria´.

De volle kerk kon vervolgens genieten van de gezangen van het kinderkoor, het tienerkoor en Br@vissimo. De kwinkslagen van de voorganger brachten een brede lach op het gezicht van de vele aanwezigen. Met de zegening van de scepter van Prins Dagobert om een goed carnaval te mogen krijgen was het echter niet gedaan. Op ludieke wijze wist Frank van Rooijen met een eigen tekst op het lied Halleluja de aandacht te vestige2017-02-12 12.30.01n op de loten verkoop waarvan de opbrengst ten goede komt van de restauratie van de 100-jarige kerk.

De mis werd afgesloten met een lange polonaise door de kerk waar alle aanwezige kinderen aan mee mochten doen met de Prinsen, Prinsessen en hun gevolg.

Meer foto´s via de link in het meno Foto´s 2017.