Bezoekavond jeugd

IMG_0355Zaterdag 18 februari zijn de Kwakbollen op bezoek geweest bij de jeugd. Als leraar spreekt dat onze Dagobert natuurlijk enorm aan. Eerst brachten we een bezoek aan de Country & Westernavond van Jong Nederland Harmelen. Lekker gezellig met heel enthousiaste kinderen. De Prins en Prinses mochten twee jongens en twee meiden eren voor hun verkleding. Jim, Noa, Katie en Bas vielen in de prijzen.

IMG_0381

 

Het vervolg was het bezoek aan Crespon, de wat oudere jeugd. Rond 22.00 uur werden hier drie meiden verrast met de titel Cresponner van het Jaar. Sabine Dijkers, Maaike van Veen en Laura van Veen viel deze eer te beurt en waren aangenaam verrast. Het hoge la-la gehalte maakte deze avond tot een groot succes. Wij hebben wat foto´s genomen, alles van na 22.30 uur kun je t.z.t. vinden op www.crespon.nl.