Gezellig Prinsenbal

Na een verdiende goede hap eten na het Ophalen van Janus was het om 21.00 uur tijd voor het Prinsenbal. De keuze was, mede door het Prinselijk Paar, uitgekomen op een Hollandse avond. Een avondje vol gemoedelijke gezelligheid. De brassband speelde de zaal warm tot de Dansmariekes hun nieuwste dans lieten zien, weer erg geslaagd dames!

Daarna was het de beurt aan de Opper om de Verdienstelijk Harmelenaar 2018 bekend te maken. Dit jaar is de keuze gevallen op Dartvereniging The Pirates. Officieel pas sinds 2005 een vereniging, maar al sinds eind jaren 80 een begrip in Harmelen. Na een start in ’t Scheepje werd verhuisd naar de Kroonkurk om sinds 2011 in het eigen Kraaiennest in Dezibel te zitten. Onder andere de vele toernooien en de betrokkenheid bij verenigingen als Jong Nederland Harmelen (waarvoor al enkele malen een dartmarathon van 12 uur is gehouden om geld in te zamelen) werden aangevoerd als redenen voor de verkiezing. Alweer een mooie toevoeging aan onze lijst Verdienstelijk Harmelenaren.

Martijn Potuijt en de muziek van Finch Discoteam maakten de avond verder gezellig af. Een prima kick-off van carnaval 2018! De foto’s vind je hier.