Start carnaval 2018 – Scholenbezoek

De vrijdag voor de optocht is het meestal ‘de aftrap voor het carnavalsweekend’ met het bezoeken van de drie scholen. We zijn achtereenvolgens bij de Horizon, de Notenbalk en de St. Bavoschool op bezoek geweest.

Prins Dagobert en Prinses Wendy werden overal groots onthaald en het werd overal één groot feest! Kinderen in fraaie kledij, leerkrachten en ouders die er weer echt wat moois van hebben gemaakt, dansjes van de Dansmariekes van De Kwakbollen, Dansmariekes Notenbalk en Bavo en van veel groepjes kids bij de Horizon. We helikopterden wataf nadat we met ‘Hallo allemaal’  begroet werden.

Scholen allemaal weer bedankt dat we het carnavalsvirus weer hebben mogen verspreiden onder deDonderkopjes van Harmelen!

De foto’s van de scholenbezoeken zijn te vinden in het menu onder Foto’s 2018.