Prins Dagobert XLIV en Prinses Maaike

Zaterdag 10 november werd om 23.11 uur de nieuwe Prins van De Kwakbollen bekend gemaakt. De eer is te beurt gevallen aan Berry van der Lit die samen met Prinses Maaike het komende carnavalsjaar zullen regeren over Kwakbollenpoel. Maaike is het nichtje van Berry en heeft hier, getuige de foto’s, net zoveel zin in als de Prins zelf. De proclamatie werd voorgedragen met daarin de 11 regels en het motto van dit jaar: Carnaval? Nog ééntje dan! En natuurlijk werden daarna de hoofdrolspelers voorgesteld met hier en daar een hilarische ondertoon. De proclamatie kunt u vinden door via het menu naar Proclamatie te gaan. Het restant van de avond was ingeruimd voor felicitaties en een lekker feestje. Wat zeker gelukt is.

De volgende middag, de 11e van de 11e, stond in het teken van het 44-jarig jubileum van de vereniging. Een heel gezellige middag met optredens van oud-dansmariekes, André & Friends, een buut van Nol en heerlijk eten, natuurlijk van Slagerij van Rhenen.

Het belangrijkste deze middag was echter de bekendmaking van twee nieuwe ere-leden van de vereniging. Ron van Breukelen en Peter de Reuver werden hiermee in het zonnetje gezet. Van Prins Dagobert kregen zij de steek opgezet die bij het ere-lidmaatschap hoort. Van Prinses Maaike kregen zij bijbehorende speld op het revers.

Al met al werd het een grandioos weekend om het jubileumjaar mee te openen. Dank aan allen die dit mogelijk gemaakt hebben! Via het menu aan de rechterzijde kunt u bij Foto’s 2018-2019 nog veel meer foto’s zien van deze twee mooie dagen.