Kwakbollen bezoeken de burgemeester

Traditiegetrouw zijn De Kwakbollen ruim vertegenwoordigd op de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Woerden. Dit keer was het ‘ludieke cadeau’ voor burgemeester Molkenboer een knikkerbak. Een bak die je voorzichtig moet balanceren op alle knikkers op de juiste plaats te krijgen. De Kwakbollen beheersen dit spel al jaren goed en kunnen deze knikkers nu wel missen.

Gedachte hierachter was dat het gemeentebestuur bij problemen met de verdeling van ‘de knikkers’ eerst maar eens dit spel samen tot een goed einde moest brengen. Dan gaat de verdeling van de echte knikkers daarna ook veel soepeler. Burgemeester Molkenboer liet zich niet kennen en presteerde het eigenhandig alle knikkers goed te krijgen. Hulde daarvoor, zeker omdat hij door het spel te spelen de rij achter ons, die hem ook een gelukkig nieuwjaar wilde wensen, inmiddels aardig aangegroeid was.

Foto is gemaakt door Alex de Kuiper van Woerden.tv.