Beregezellig Kleintje Carnaval

Zondagmiddag werden traditiegetrouw de ‘statiefoto’s’ genomen om vervolgens aan het middagprogramma te beginnen. Om 15.00 uur werd door De Kwakbollen Brassband de aftrap gegeven voor het uitermate gezellige Kleintje Carnaval. Afwisselend speelden zij met ’t Zooitje, de Blaasbalgen en de Klinkers een vrolijke en goede deun weg.

Tussen de bedrijven door werd Ap Niewold in het zonnetje gezet. Hij heeft zich vele, vele, jaren lang ingezet voor de vereniging. Met name het coordineren van de verkeersregelaars deed hij met verve. En niet alleen voor De Kwakbollen, ook voor de avondvierdaagse, ‘Oldenheim’, de Septembermarkt en nog veel meer. Ap zwaait nu af nadat hij als Heintje Davids een keer of 6 toch nog was doorgegaan. We bedankten Ap hiermee voor zijn grandioze inzet over de jaren heen.

De middag werd rond 18.00 uur afgesloten met een paar wisselende combinaties van de blaaskapellen en natuurlijk het ‘Grote Kwak is weer boven gekomen’. Die kwam zelfs 2 keer voorbij, maar dat mocht de pret niet drukken. Het was een mooi voor-feestje voor het grote carnaval van volgende week!

Check onder de kop Foto’s in het menu een heerlijke impressie van deze middag.