Carnaval 2020 is los!

Zaterdag 1 februari is rond 15.00 uur de Grote Kwak weer boven gekomen. Onder het luidkeels gespeelde en gezongen Kwakbollenlied werd hij door de Vrijwillige Brandweer op de kant gehaald. Gelukkig bleek ook dit keer dat Janus, zoals wij hem liefkozend noemen, wat lekkers bij zich had. Een ieder werd getrakteerd op een Dagoo’tje om te proosten om een mooi carnavalsjaar.

 

 

Dezelfde avond werd het al gelijk erg mooi bij het Prinsenbal. Vorig jaar was de toekomstige Prins Dagobert al op tournee geweest om de band Smuk te spotten. Een schot in de roos. Deze band wist de zaal al vanaf de eerste set op zijn kop te zetten. Ze speelden zelfs Country Roads, terwijl die niet in het repertoire zat, speciaal voor Hofdame Meike en de Cresponvriendinnen om op te kunnen dansen. Een hele fraaie aftrap van het carnaval 2020 is het geworden, een lekker begin!

De foto’s van beide activiteiten vind je door in het menu naar de Foto’s van dit jaar te gaan. Veel kijkplezier!