55+ middag en thema-avond… kan het gezelliger?

Als antwoord op de titelvraag: “Ik denk het niet.”. Wat hebben we weer een mooie carnavalsmaandag gehad. De 55+ middag verliep qua planning iets anders dan verwacht, maar uiteindelijk kwam alles op de pootjes terecht. De koffie en het eerste drankje van de club gingen er, net als de overheerlijke wafels, lekker in. De Buut van Nol was als vanouds weer hilarisch en leverde een hoop gelach op. Jason zette daarna de Leutbunker op zijn kop met heerlijke oud-Hollandse liedjes en meer eigentijdse meezingers. De slotact was voor diaken Frank die zijn slotlied uit de carnavalsmis nogmaals liet klinken, met dit keer een heus vals klinkend Raad Van Elf Koor. “Het zijn de kleine Prinsjes die het doen” schalde door Dezibel. Al met al een fantastische middag waar de laatsten nog bleven napraten terwijl alles om ze heen al was opgeruimd!

De thema-avond was in de richting van de lijfspreuk van Prins Dagobert XLV, “Veni, Vidi, Feessie”, het werd “Rare jongens die Romeinen”. En die hebben we zeker gezien deze avond! Een heerlijke sfeer met een gastoptreden van Kwebbelband de Chickies. Zij wisten het optreden van onze eigen Kwakbollen Brassband op te leuken, vooral misschien al omdat zij alleen uit dames bestaan. Hoe knap onze brassbanders ook zijn…. (vul zelf maar in). Een lekker avondje dat in beide zalen eindigde met “Nog ééntje dan!”.

Dat doen we dan op dinsdagavond inderdaad. Want na een leuke kindermiddag zullen we ’s avonds met een Snik de Kwakbol weer in het HI-meer laten zakken. De taak van Prins Dagobert XLV, Prinses Inge en Hofdame Meike zit er dan op. Hofschenker Timon wordt niet uit zijn functie ontheven… daar heeft de Raad vooralsnog teveel gemak van.