Geen officiële carnavalsactiviteiten 2020/ 2021 in Kwakbollenpoel


Vanwege het coronavirus heeft carnavalsvereniging De Kwakbollen uit Harmelen besloten komend seizoen geen optocht te organiseren. Daarnaast zijn alle andere officiële carnavalsactiviteiten voorlopig geannuleerd.

De vereniging is van mening dat ieders gezondheid voorop staat en respecteert de van toepassing zijnde coronaregels. Het mag duidelijk zijn dat er binnen de huidige coronaregels geen ruimte is voor een uitbundig carnavalsfestijn.

Free Sad Frog Cliparts, Download Free Clip Art, Free Clip Art on Clipart  LibraryOmdat de voorbereidingen voor de Harmelense carnavalsoptocht bij velen in de aankomende maanden starten, is nu al in goed overleg besloten, dat deze definitief niet zal doorgaan. Uiteraard betreuren wij dit besluit maar met de vele bezoekers en het grote aantal deelnemers, is het niet mogelijk een coronaproof optocht te organiseren. Met het tijdig annuleren van de optocht, willen we voorkomen, dat we op het laatste moment veel mensen moeten teleurstellen.

Carnaval vieren zoals we het gewend zijn, is vooralsnog niet mogelijk. We blijven echter de ontwikkelingen volgen en zoeken naar alternatieven die wel binnen de mogelijkheden kunnen plaatsvinden. Mochten er alternatieven zijn, dan zal dit worden gemeld via de website, facebook en Instagram.