Prins Dagobert XLVIII en Prinses Marloes

Tijdens een erg gezellige Prinsbekendmakingsavond zijn de nieuwe roergangers voor het carnaval 2023 aan ons voorgesteld. Dit gebeurde onder een inspirerend dansoptreden van de Prinsenraad. Prins Dagobert XLVIII (Bas de Jong) en zijn Prinses Marloes zullen ons voorgaan in de polonaise en het feestgedruis. Natuurlijk levend volgens zijn 11 regels uitgesproken in zijn proclamatie.

Deze avond werden er nog meer mensen ‘in het zonnetje’ gezet. Mirjam van Vliet kreeg de officiele titel ‘schrobmuts’ voor al het schoonmaakwerk dat zij ook tijdens het carnaval verricht. Ronald Nieuwenhuizen en Jan van Batenburg werden ‘erelid van de Raad van Elf’ voor het jarenlang vervangen van ontbrekende Raad van Elf leden. Michelle van Vliet werd benoemd tot de nieuwe hofschenker. En er waren twee nieuwe narren te bewonderen: Bert Nolte en Bram van Vliet.

Mooi was vooral dat de Raad van Elf weer geheel voltallig is. Met de benoeming door Prins Dagobert XLVIII werden John Eijndhoven, Huib Klok en Timon Tummers toegevoegd aan dit bonte gezelschap.

De avond werd opgeluisterd door optredens van Hubsche Hans en een kort stukje Jason. Maar het was voor al het gevoeld bij een ieder dat we weer een ‘normaal’ carnavalsjaar ingaan dat het zo leuk maakte. Klik hier voor de foto’s of ga via het menu naar Foto’s om nog veel meer te zien.