Herinneringsbal groot succes

Herinneringsbal-DansmariekesOp de 11e van de 11e werd, ter gelegenheid van het 33-jarig jubileum van C.V. De Kwakbollen, het Herinneringsbal gehouden. Een goede opkomst van ruim 200 leden en oud-leden maakte het vanaf het begin om 11:30 uur een waar feest. Het speciale jubileumboekje maakte dat een ieder al gauw de praat over vroeger te pakken had.
Een heerlijke lunch zorgde ervoor dat iedereen relaxed klaar kon gaan zitten voor het programma. Dat werd afgetrapt met een fraai optreden van de oud-dansmariekes i.s.m. de huidige dansmariekes. Petra had de dames toch allemaal maar weer in de pas laten lopen. Daarna traden een aantal oud-brassband leden op met de huidige Kwakbollen Brassband. Een goed stuk muziek was ons deel, dit zouden zij overigens later nog even over doen.
Paul en Lex waren ook uit de "oude doos" gehaald. Zij herhaalden hun act met de buikspreekpoppen. Toen waren Wim en Inez het haasje, nu de huidige Prins Dagobert en zijn Prinses. Hilariteit alom. Paul en Lex sloten af met hun klassieker "Ik ben een Kwakbol in hart en nieren". En natuurlijk mocht ook een buut van Nol niet ontbreken. Hij nam stuk voor stuk alle 32 Prinsen Dagobert tot nu toe met ons door, menigeen werd daarbij natuurlijk op de hak genomen.
Het slot van deze dag was voor het uitgebreide buffet. Een lekker stuk eten om nog even na te praten over deze gezellige, maar wel vermoeiende dag. Op naar de rest van de jubileumactiviteiten, dit was in ieder geval een goed begin !

Klik hier of op de foto om naar een foto-overzicht te gaan.