Slotakkoorden

Het eerste weekend van maart was goed voor de slotakkoorden van ons Jubileumjaar. Allereert was het zaterdag 1 maart de beurt aan de Meezingavond. Jong, oud, vol van talent, wars van talent, schuchter of juist vol bravour: De kelen weren schor gezongen op de Meezingavond. De foto's bewijzen de lol die we met z'n allen hadden deze avond.

De zondag konden de keeltjes bijkomen terwijl genoten werd van de Kwakbollen Proms. Het Groene Hart Orkest maakte (deels) haar opwachting. In samenwerking met het B(r)avissimokoor, de Barbier van Sevilla, Anita Nederlof en Jos Mulder werd het een mooie middag. Stukken van Johan Strauss, Rossini, een selectie uit My Fair Lady, een stuk uit Anatevka en een selectie uit The Sound of Music. Van zwaar tot licht gevarieerd dus, een leuk programma. Het slotstuk werd opgeluisterd door de Kwakbollen Brassband met als gastspeelster Hofdame Madelon. Zij speelden natuurlijk het Kwakbollenlied en als toegift Non, Rien De Rien overgaand in Maak Me Gek. De bubbeltjeswijn maakte het feest compleet. Het carnaval 2008 heeft hiermee een waardige afsluiting gekregen.