Kwakbollen doen mee met ‘Oranjeslag’

Op Koninginnedag zullen vier Harmelense verenigingen de strijd met elkaar aan gaan. Door het spelen van vijf spelrondes en een quizronde zal bepaald worden wie ‘Oranjeslag’ zal winnen. Het nieuwe dorpsspel van de Harmelense Oranjevereniging beloofd, na de Oranjestarshow, het Noord-Zuid spel en het Keizerspel, wederom een spectaculair stuk te worden.

Natuurlijk zullen de Kwakbollen bij dit geweldige dorpsspel niet ontbreken. Namens onze vereniging zullen vier sportievelingen meedoen om de ‘Oranjeslag’ op de eigen ludieke wijze te winnen. Wij hopen dan ook dat jullie allemaal het Kwakbollenteam zullen komen aanmoedigen!!

Om 14:45 uur zal Saskia’s Dansschool het voorprogramma verzorgen. Het dorpsspel ‘Oranjeslag’ zal om 15:00 uur op het Kerkplein beginnen. Hier zullen door tribunes de Harmelense Arena worden gecreëerd. Kijk ook op www.oranjeverenigingharmelen.nl