Familiedag bij de Kwakbollen(door Marco Nolte)

Zaterdag 24 mei was het zover, de onvolprezen familiedag van ons aller Kwakbollen. Zoals altijd hadden wij er veel zin in, wij is : Marco, Maaike, Bert & Kees. Om 13.30 verzamelden we bij de leutbunker. Na eerst een bakkie doen en wat slap geouwehoer werden de groepjes ingedeeld. Ik werd ingedeeld bij broer Berry en hofdame Madelon. Gezelligheid gegarandeerd dus dat moest wel goed komen.

Voor ons werd er gestart met het zweeds loop en renspel samen met drie andere groepjes. Omdat we al snel door hadden wat de uitkomst moest wezen, werd dat vrij gemakkelijk en waar we het niet helemaal wisten konden we gebruik maken van een hulplijn in de vorm van internet op Berry zijn mobiel. Na het eerste spel mochten we genieten van een welverdiend pilsje die wonderbaarlijk goed smaakte. Daarna was het de beurt voor Berry, Madelon en ikke om de strepentocht te gaan doen. Je zou verwachten dat het met Berry en ikke als Jong Nederlanders en Madelon met haar kennis van Harmelen dat het een makkie zou moeten zijn, niets was minder waar! Na een goed begin gingen we ergens vreselijk de mist in en moesten we haasten om binnen drie kwartier binnen te zijn wat makkelijk moest lukken volgens de cie. Toen maar weer eerst een lekker pilsje voor we aan de laatste opdracht gingen beginnen. Dat mochten we samen met een ander groepje bestaande uit Ron, Linie(red: Marco) & Erik doen en dat was een lied over carnaval maken. Al zeg ik het zelf dat is heel goed gelukt. We hebben een prachtige feestmedley gemaakt wat een grote hit was en misschien ook wel gaat worden tijdens carnaval 2009. Eindelijk was het daarna tijd voor het echte slappe geouwehoer en bier drinken. Gelukkig had de commissie een heerlijke maaltijd geregeld in de vorm van een chinese rijsttafel zodat ook aan de innerlijke mens werd gedacht. Al met al was het een zeer geslaagde en gezellige dag. Ik wens de nieuwe commissie veel succes voor volgend jaar. Ik weet niet alle namen maar het is het groepje van Elly Barten en het groepje van Ronald Nieuwenhuizen. Om met Ronalds woorden af te sluiten: WAT HEBBEN WE HET TOCH GOED BIJ DE KWAKKEBOLLEN.

Namens Marco, Maaike, Bert & Kees bedankt voor een geweldige dag.

 Op naar carnaval 2009 !!