De Waterlelie

Als bezorgde Kwakbollen willen wij het met nu toch even hebben over iets belangrijks. Het gaat namelijk over het aantal De Waterleliebezoeken wat u brengt aan deze site. Het aantal verschillende bezoekers is namelijk niet al te groot. Maar het aantal bezoekjes wel. Dat moet indirect betekenen dat er dus slechts een relatief klein aantal mensen zijn die heel regelmatig hier komen kijken. En als dat weer zo is, dan hebben die mensen zeker niets beters te doen. En dat is dus een probleem. Deze mensen hebben dus naast het Kwakbol-zijn en het feesten niets te doen ?!?!Misschien is het dus tijd voor het opzetten van een soort van Zonnebloem, maar dan binnen de Kwakbollen. Mensen die andere mensen helpen. Er eens een dagje tussenuit gaan, een kopje koffie met ze gaan drinken of gewoon even opbellen. Een leuke naam voor deze club binnen onze club zou dan wellicht "de Waterlelie" kunnen zijn. U kunt zich opgeven voor "de Waterlelie" bij TnT-posting, zowel als bezoeker of om bezocht te worden.

Hoewel… de mensen die dit lezen zijn dus feitelijk ook de mensen die geholpen zouden moeten worden! Dat is dan dus een vicieuze circel waar we ons in bevinden. We, omdat wij dit geconstateerd hebben en dus ook tot de doelgroep behoren. Wij weten het niet meer, wat moeten we doen. Welke per ongeluk voor één keer deze site bezoekende Kwakbol kan ons uit deze polon.., oh nee, malaise halen? Bij voorbaat dank voor uw medewerking.