Kwakbollen Koppel Klaverjassen – vrijdag 3 oktober

Het is dan nog wel zomer, maar de Kwakbollen zitten niet stil. Zodra de vakanties over zijn gaan we weer druk aan de slag.

 

KlaverenDe eerste activiteit die op stapel staan is het jaarlijkse Kwakbollen Koppel Klaverjassen. Op deze avond kunt u samen met iemand mee komen doen aan ons gezellige klaverjastoernooi. De deelname is waarschijnlijk € 5 per koppel, waarvan weer enkele leuke prijzen gekocht kunnen worden. Er wordt deze avond volgens het Kwakbol-systeem gespeeld. Links van de deler moet troef maken. Links van de deler moet ook zelf uitkomen. Troef gevraagd, indien mogelijk overtroeven. Kun je geen kleur bekennen dan moet je verplicht introeven als je troef hebt, ook als de slag aan je maat ligt. Introeven moet altijd en zo mogelijk moet je ook overtroeven.

 

De zaal zal open zijn vanaf 19:30 uur, de gratis koffie en thee staat dan al op u te wachten. De aanvang van het toernooi zal 20:00 uur zijn en we denken rond 24:00 uur helemaal klaar te zijn. Na afloop van de drie rondes kaarten en voor de prijsuitreiking heeft u nog de mogelijkheid mee te doen aan een verloting met leuke prijzen. Opgeven van tevoren hoeft niet, maar mag wel. Er wordt dan zeker rekening gehouden met uw deelname. U kunt zich aanmelden door een mailtje te sturen aan Kwakbol Berry.