Ophalen Grote Kwak & Prinsenbal

Zaterdag 24 januari is het zover, het carnavalsseizoen gaat dan weer echt los.

15.00 uur gaan we de Grote Kwak weer boven water halen. Natuurlijk bij de Pompersbrug aan het Pompersplein. Daarna gaan we Janus nathouden in Stelling. Hier worden ook enkele raadsleden en Prins Dagobert XXXIX van hun versierselen ontdaan.

20.11 uur gaan we van start met het Prinsenbal. De zaal is al om 19.30 uur open. Optredens van de Kwakbollen Brassband, de Dansmariekes, Carwash!, Addie Timmermans en cabaretgroep ‘Mooi Harmelen’. Dit tezamen met de bekendmaking van Prins Dagobert XL en de Verdienstelijk Harmelenaar 2015 maken het feest compleet.

foto-carwash-bank-778x940addietimmermans

EN HET PRINSENBAL IS
VOOR HET EERST GRATIS TOEGANKELIJK!

Kom dus ook een lekker feestje bouwen als start van een fraai carnaval 2015 bij De Kwakbollen.