Wat een mooi carnaval!

Op de laatste dag van het carnaval alvast een kort terugblikje. Zaterdag hadden we werelds weer bij onze optocht. En wat hebben we kunnen genieten van het niveau van de loopgroepen en bouwers. De uitslag staat hieronder al vermeld. De avond was door de toegangsmunten verkoop vooraf anders, maar prima bevallen zo. En een heerlijk gezellig feestje werd het die avond.

Zondag optocht Knopengein. Het weer zat niet helemaal tegen, maar de gemoedstoestand werd nog beter toen bleek dat Paspesies ook in Montfoort de hoofdprijs had weggesleept. Rond de prijsuitreiking was het één groot feest met vlak daarvoor nog een waanzinnig (ahum) optreden van de 4 Brothers On The Fust Floor. Daarna barste de gezelligheid nog meer los. Wat een fijne avond weer.

Maandagmiddag werd de zaal weer volledig gevuld met 55+ers. Een optreden van Patrick Willemse , maar vooral de ludieke buut van Nol maakten het weer erg gezellig. Ook het feit dat vele oud-Prinsessen aanwezig waren in hun Prinsessenjurk was fraai. Een deel van hen liep daar ’s avonds nog in tijdens het Kwakbollen Door De Jaren Heen feestje. Tot rond 01.00 uur ging het dak eraf en danste alles van 16 – 60 jaar (en ouder) met elkaar en door elkaar. We hebben weer genoten.

Nu de laatste dag/avond nog en dan zit het er alweer op voor dit jaar… Om 21.11 gaat De Grote Kwak terug in de Hofvijver, om 22.11 zal de burgemeester de sleutel terug krijgen en om 23.11 zullen Prins Dagobert XLIV en Prinses Maaike worden ‘afgetuigd’. Komt dit geheel gerust aanschouwen en sluit met ons rond 00:00 – 00:30 uur het carnaval 2019 af.

Zie het menu-item ‘Foto’s’ voor foto’s van al onze activiteiten.