Twee Kwakbollen met een lintje

Van de site van de Oranjevereniging hebben we onderstaande informatie overgenomen. Peter van Schaik en Berry van der Lit hebben naast al hun andere vrijwilligerswerk ook voor C.V. De Kwakbollen veel werk verricht. En nog steeds. Wij feliciteren Peter en Berry van ook dan harte met de benoeming tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau!

Peter van Schaik uit Harmelen is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij is vrijwilliger bij de Oranjevereniging Harmelen en was daar ook enkele jaren bestuurslid. Ook is hij decorbouwer bij Toneelvereniging Harto, vrijwilliger bij Carnavalsvereniging C.V. De Kwakbollen, vrijwilliger bij Stichting Avondvierdaagse Harmelen, Vrijwilliger bij de Techniekdag Harmelen en tuin- en klusjesman bij de Sint-Bavokerk in Harmelen.
Berry van der Lit is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij is vrijwilliger en was bestuurslid bij Jong Nederland Harmelen. Ook is hij Vrijwilliger bij de Voetbalvereniging SCH’44 in Harmelen en Dartvereniging The Pirates. Bij Carnavalsvereniging C.V. De Kwakbollen was hij jarenlang secretaris en zet hij zich nog altijd in als vrijwilliger. Daarnaast is hij vrijwilliger bij geloofsgemeenschap H. Bavo in Harmelen en secretaris van de Stichting Dezibelbeheer.