55+ Carnaval ouderwets gezellig

Hoe vol kan een gezellige middag 55+ carnaval zitten? Best vol. Bijvoorbeeld met de vele bezoekers, heerlijk de Leutbunker weer zo vol te zien. Ook door het optreden van diaken Franks met zijn ‘lalalalalala’ lied. En ook omdat Anton en Tineke van Harten in het zonnetje werden gezet voor hun jarenlange inzet voor de club. Het maken van het beslag bijvoorbeeld voor deze 55+ middag, maar ook de enorme pan snert die altijd klaarstaat bij het opstellen voor de optocht in Knopengein, een terechte hulde. De artiest zong heerlijke oude (carnavals) liedjes en kreeg een ieder aan het deinen. Ook was er nog een mooie versie van het kosterlied ter ere van de ons ontvallen Sjaak Gresnigt. Natuurlijk zorgde het optreden van Nol er weer voor dat de lachspieren geoefend werden. Wat een grappen en grollen kwamen er weer langs. Kortom: een mooie middag om op terug te kijken via de foto’s.

’s Avonds was er de heerlijke thema-avond: Superhelden! Gezellig druk en door het einde om te eindigen met een “Harmelen bedankt olé olé” uit volle borst. De foto’s vertellen het verhaal.