De vraag der vragen

Zoals zoveel grote sterren als Marco B, Frans B., Guus M. en natuurlijk al die Prinsen D. na hun daverende successen tijdelijk de luwte van de rust opzoeken, hebben TnT dat uiteraard ook gedaan. Ook wij vonden het noodzakelijk om er na onze eerste successen en nieuwe imago als BH, wat nu zoveel betekend als Bekende Harmelenaar, even tussenuit te stappen. Natuurlijk niet voor lang, want ook wij merkten dat het grote podium op Kwakbollen.nl de aantrekkingskracht op ons had behouden. Na de


vele oproepen, smeekbedes en bijzonder gedurfde vragen van al onze aanbidders, waren wij van mening daar toch maar gehoor aan te geven. Wij zijn de Raad van Elf, Prins, Prinses en Bestuur dan ook veel dank verschuldigd voor het langdurige vertrouwen dat zij al iets ruimer dan een maand in ons hebben. Dus voor deze geweldige Kwakbollen wilden wij ons grenzeloze talent wel weer op papier zetten. Voor deze grote schare van wel 11 fans durfden wij het aan om weer een vraag uit te diepen, te spitten in alle archieven en onze lezersvraag te beantwoorden….

Jammer genoeg heeft het daarna nog even geduurd voor u dit geweldige stuk heeft kunnen lezen, omdat het in eerste instantie al ontbrak aan de vraag. Een vraag die bijna niemand kan beantwoorden, wat nauwelijks ergens is terug te vinden, waar weinigen verstand van hebben en TnT in hun grenzeloze kunnen wel wil bespreken.

Gelukkig voor onze genadige belangstellenden waren ook wij op die geweldige Prinsenreceptie van De Kwakbollen, waar wij natuurlijk overal goed ons oor te luister konden leggen. Zo kunnen wij u ondertussen meedelen dat die jongen van Nolte de nieuwe Prins Dagobert is, met natuurlijk zijn huidige vriendinnetje Maaike aan zijn zijde. Nouja, vriendinnetje… dat wordt binnenkort zijn vrouw, dus moeten we eigenlijk al verloofde zeggen!! En dat wisten jullie dan weer niet hè. Maar goed, dat even terzijde, want er werd daar veel meer besproken en natuurlijk gevraagd. Van al de leuke (kan ik er overheen?) en minder leuke (Wat heeft Dago 33 nou weer gesloopt?), bleef er toch wel een in het bijzonder hangen. Niettemin omdat men er zelf niet meer uit kon komen en er door de grote diversiteit erg lastig een antwoord op te vinden is. Het bleek namelijk erg lastig om al die mutsen (steken) van die kwakbollen uit elkaar te houden; wat is nou wat en wat voor kleur is dat dan, wie is/doet nou wat en wat is/ doet ie dan eigenlijk? Een moeilijke vraag vraagt natuurlijk om een minder moeilijk antwoord, maar dat bleek nog niet zo makkelijk te zijn, dachten wij….

 

Natuurlijk kunnen wij de antwoorden die wij tijdens ons diepgravende onderzoek hebben ontdekt wel snel en makkelijk weggeven, maar dat is dan weer niet de bedoeling waren wij stellig van mening. Wij ondervonden in al onze eenzijdige vraaggesprekken dat iedereen wel een eigen mening kon hebben in deze buitengewoon serieuze kwestie. En daar zijn we dan ook in het bijzonder benieuwd naar. Eigenlijk willen wij jullie Kwakbolbreintjes eens testen en kijken of jullie wel weten hoe dat eigenlijk zit met die vechtpetten, steken, kleuren, veren en functies in die aardig gezellige carnavalsvereniging. Wat is nou die fabuleuze Prinsenraad, Hoe ziet een Erelid er uit, waarom draagt de een wel veren en de ander zeker niet en wat doen al die verenigingsleden voor, tijdens en ook na het carnaval? Wij zijn natuurlijk razenbenieuwd of jullie dit bijzondere mysterie op kunnen lossen. Stuur jullie antwoorden naar pr@kwakbollen.nl, of zet het gewoon in ons gastenboek….

 

Tot carnavallens…

 

TnT