Kleintje Carnval een succes

Kwakbollen BrassbandZondag 15 februari was het tijd voor het Kleintje Carnaval. Door het drukke jubileumjaar was dit één jaar overgeslagen, maar de comeback mocht er wezen. De Kwakbollen Brassband beet het spits af. Hun sessie werd speciaal opgenomen door RPL-FM om te gebruiken in hun programma van volgende week. Van 12.00 – 14.00 uur zal in Hollands op z'n best een compilatie van de Top 111 van Knotsgekke Kwakbollen Krakers worden uitgezonden. In die Top 111 staan veel nummers die de Brassband speelt. Na onze mannen speelden afwisselen ook de Poederblussers en Dweilen Met De Kraan Open hun reportoire. En het niveau was behoorlijk goed getuige het applaus wat de muzikanten veelal ten deel viel. Een mooi en goed georganiseerd programma. Op nu naar het Grote Carnaval van komende week, als dit een voorbode was dan wordt ook dat erg mooi en gezellig!