CV De Kwakbollen organiseert 13 november haar jaarlijkse Bingo.


 

Carnavalsvereniging De Kwakbollen zal ook dit jaar weer groots gaan uitpakken met haar jaarlijkse bingo. Net als ieder jaar organiseren De Kwakbollen de vrijdag dichtbij de 11e van de 11e (13 november) de Kwakbollen Bingo.

De Bingo vindt plaats op vrijdag 13 november in de grote zaal van de Leutbunker Dezibel aan de Wilhelminalaan 1 te Harmelen. De Bingo begint om 20.30 uur, maar de zaal zal al om 20.00 uur open gaan. Net als andere jaren zullen er diverse bingorondes gespeeld gaan worden. Ook dit jaar zullen er weer vele geweldige prijzen te winnen zijn en wordt er tussen de bingo door een grote verloting gehouden.

Natuurlijk is er aan het eind van de avond tijd genoeg om nog even na te praten. Voor deze avond willen wij iedereen uit Harmelen, Woerden en omstreken uitnodigen om met onze vereniging mee te spelen op deze gezellige Bingo avond.