Top 111 Knotsgekke Kwakbollen Krakers – deel 5

Komend jaar gaan we alweer ons vijfde jaar in met de Knotsgekke Kwakbollen Krakers. Een heuse jubileumeditie dus!! Waar in 2008 Paul Bader & Lex de Langen met “We zijn een Kwakbol in hart en nieren” de eerste plaats bezette, wist de Kwakbollen Brassband deze positie toch iets vaker te pakken. In de laatste editie van 2009 was dit met het nummer “Het dondert en het bliksemt” van Guus Meeuwis.Toeter

Speciaal voor deze jubileumeditie zal RPL-FM in de aanloop naar het carnaval aandacht besteden aan de Knotsgekke Kwakbollen Krakers 2010. In de zondaguitzendingen van Hollands op z’n best zullen de eerste carnavalstips worden gegeven voor deze carnavaleske hitlist. Radio Kwakbol RPL-FM is te vinden op de kabel 101.9, Ether 107.1 en op de Woerdense Kabelkrant, kanaal 45.

Ook deze jubileumeditie zal weer voor en door Kwakbollen worden gemaakt. Ga daarom vlug naar “111 Kwak Krakers” en vul daarom uw editie in. Wij zijn benieuwd welke carnavaleske toppers de hitlist van de Top 11 Knotsgekke Kwakbollen Krakers gaan vullen!!