Wat nou Economische Recessie??

Kortgeleden werd de vraag gesteld of we niet de verwachting hadden dat het Harmelens carnaval in 2010 door de kredietcrisis minder zou worden dan andere jaren. Natuurlijk wel een vraag die moeilijk te beantwoorden is, want ook wij hebben geen glazen bol om in de toekomst te kijken. Toch is het zeker leuk dat mensen van buiten de eigen vereniging zich bezighouden met de voortgang van het carnaval in Kwakbollenpoel. Het laat in ieder geval weer goed zien hoe betrokken de Harmelense gemeenschap is bij de vele evenementen die (en niet alleen De Kwakbollen) worden georganiseerd in Harmelen.

De voorbereidingen voor wederom een nieuw uitdagend carnavalsjaar zijn in ieder geval al lang geleden weer begonnen en beloven ook voor komend carnaval weer veel goeds. Tijdens de vele vergaderingen kijken De Kwakbollen met elkaar vast vooruit naar het nieuwe jaar. Dan zal Prins Dagobert XXXV de scepter overnemen van de huidige Dago, zal de Brassband weer heerlijk veel te horen zijn, soms ook samen met de vele andere artiesten. Dan zal traditiegetrouw de helft van Harmelen weer naar het pracht en praal van de optocht staan te kijken. De andere helft staat natuurlijk op de vele praalwagens die dan door Kwakbollenpoel heen trekken. Ook komend jaar wordt er weer een tent aan Dezibel vastgeplakt om de gezelligheid niet in de kou te zetten en de vele vrijwilligers zullen klaar staan om ook het aankomend carnaval weer in goede banen te leiden.

Carnaval 2010 zal vast en zeker weer een ouderwets gezellig carnaval worden. Het is in ieder geval zeker dat door De kwakbollen kosten nog moeite zullen worden gespaard voor een fantastisch carnaval in 2010!!

Wat nou Economische Recessie??….