Kwakbollen Bingo, 9 november 2012

 Carnavalsvereniging De Kwakbollen zal ook nu weer groots gaan uitpakken met haar jaarlijkse bingo. Net als ieder jaar organiseren De Kwakbollen de vrijdag welke het dichtst bij de 11e van de 11e zit, de Kwakbollen Bingo. De Bingo vindt plaats op vrijdag 9 november in de grote zaal van de Leutbunker Dezibel aan de Wilhelminalaan 1 te Harmelen. De Bingo begint om 20:00 uur, maar de zaal zal al om 19:30 uur open gaan.

Net als anders zullen er diverse bingorondes gespeeld gaan worden. Ook dit jaar zullen er weer vele geweldige prijzen te winnen zijn en wordt er tussen de bingo door een grote verloting gehouden. Natuurlijk is er aan het eind van de avond tijd genoeg om nog even na te praten. Voor deze avond willen wij iedereen uit Harmelen, Woerden en omstreken uitnodigen om met onze vereniging mee te spelen op deze gezellige Bingo avond.