Bezoek aan de Bavoschool

IMG_0625Het scholenbezoek is traditioneel op de vrijdag voor de optocht ingepland. De St. Bavoschool had dit jaar echter op die vrijdag een vrije dag ingeroosterd. Het bezoek aan de Bavo zou daarmee geen doorgang kunnen vinden.

Met kunst en vliegwerk hebben Prins Dagobert, Prinses Petra, den Nopper Tim, vier Raadsleden (met invaller Harold), IMG_0643Prinsenraadlid Johan en hoffotograaf Berry toch vrij kunnen regelen op de woensdagochtend.

Deze éénmalige afwijking werd gelukkig wel mooi. Een fraaie proclamatie van Prins Kwibus (Timon) en Prinses Noor, mooie prijswinnaars van het verkleden en een leuke polonaise tot slot. Meester Paul was erg in zijn nopjes met onze komst en wij blij dat we deze Donderkopjes toch nog konden bezoeken.

Meer foto´s onder de kop ´Foto´s 2017´ aan de linkerzijde in het menu.