Bezoek aan de Horizon en Notenbalk

IMG_0681De vrijdag voor de optocht is de traditionele dag van het scholenbezoek. Vandaag de Horizon en de Notenbalk aan de beurt. Heerlijk dichtbij Dezibel allebei! Bij de Horizon traden diverse groepjes kinderen op voor ons Prinselijk Paar en maakten er een gezellig boel van. Vooral de dansende hoofden van het Prinselijk Paar en de leraren waren erg leuk. Onze Opper kreeg ook nog officieel een plasketting voor de Raad van Elf uitgereikt, altijd handig! Natuurlijk genoten de Kwakbollen met volle teugen van de optredens en werd besloten met een heerlijke polonaise.

IMG_0767Op de Notenbalk werd door de proclamatie voorgedragen door Prins Jens. Hij en Prinses Anouk hebben met hun Raad daarna de zelfgemaakte onderscheidingen uitgereikt aan De Kwakbollen. Het paar kregen van het grote Prinselijk Paar ook hun onderscheiding om. De dochter van Nils van Wees ontving namens haar vader (kon helaas niet aanwezig zijn) de onderscheiding van Notenkwaker van het jaar voor alles wat hij de afgelopen jaren voor de Notenbalk gedaan heeft. De dansmariekes maakten er een leuk feest van en een ´korte maandsluiting´ maakte het feest compleet. Ook hier besloot een grote polonaise het bezoek.

Meer foto’s van beide bezoekjes te vinden via het menu aan de linkerkant.