Feestje bouwen!

OptochtHarmelen (162)De optocht van Montfoort, Knopengein, werd door velen afgesloten met een heerlijke feestje in Leutbunker Dezibel. De prijsuitreiking van zaterdag werd gedaan. De verrassing daar was dat De Notenbalk met Heel Harmelen Bakt er met de wisselbeker vandoor ging. Het optreden van Jettie Pallettie daarna zorgde ervoor de feestvierders er een nog groter feest van maakte. Prins en Prinses moesten zelfs mee doen met de cancan.

Later bleek dat het feest zelfs nog groter kon worden. Uit de uitslag van de optocht in Knopengein bleken namelijk de volgende opmerkelijke mooie klasseringen waaruit de kwaliteit van de Kwakbollenoptocht mooi naar voren komt…

Loopgroepen – Nr. 6 De Pottenbakkers, nr. 5 Hussie ongeregeld.
PrinsenwagensNr. 1 De Kwakbollen met de engelse wagen.
Senioren wagens – Nr. 5 De Borrelnoten, nr 3. AL Friends, nr. 1 BC Paspesies.
Scholen wagens – Nr. 6 Bavo onderbouw, nr. 5 Bavo bovenbouw, nr. 3 Notenbalk onderbouw, nr. 1 Notenbalk bovenbouw