Het zit er weer op… carnaval 2018 was top!

Met het Kinder Carnaval en de Kwakbollen Snik, beiden op dinsdag, is een einde gekomen aan een mooi carnavalsjaar. De sleutel van Kwakbollenpoel werd terug overhandigd aan de gemeente Woerden, loco-burgemeester Haring nam de sleutel in ontvangst. De Prins en Prinses werden getrakteerd op een heerlijke douche van de snoepspeentjes die ze het hele carnaval uitdeelden en onder een ‘heit heit heit we zijn ze lekker kwijt’ (de Prins is een heier in het reguliere leven) werden zij ludiek uitgeleide gedaan. Vervolgens werden de capes, ketting, steek en scepter afgenomen door Opper Marco. Patrick en Wendy kunnen weer ‘normaal’  door het leven. Een mooi carnavalsjaar is ten einde.

Dezibel is inmiddels alweer van binnen tot buiten schoon gesopt en het ‘normale leven’ kan weer beginnen. Op naar het volgende carnaval.