Biergarten – ein gutes Fest!

De After Carnavals Party was dit jaar omgedoopt tot Biergarten. Een eerste keer het feest speciaal voor leden, vrijwilligers en bouwers en een feest werd het. De grote zaal van Dezibel was omgetoverd tot een echte Biergarten. Met lange tafels, bierpullen. pratzels, boomstammen en prikkabels. De stemming zat er vanaf 17.00 uur direct goed in met de deutsche schlagers en andere duitse muziek van Finch discoteam.

Het buffet was geregeld via Jaap van Rhenen en was heerlijk, er was genoeg. Net als bier, wijn en fris… dat ging als vanzelf over de bar met glazen, pullen, bierkannen en gieters tegelijk. Ronnie der Weisse was nog vauter dan we hadden verwacht, hij mocht blij zijn dat onze eigen Joost der Engel hem nog een beetje redde. Maar dat kon de pret ook niet drukken. Een mooi feestje was het dat terecht werd afgesloten met ‘Schade Deutschland alles ist vorbei’.  Nachstes jahr wieder !

Veel meer foto’s natuurlijk onder menu-optie Foto’s