Heerlijk middagje blaaskapellen

Het opwarmweekend voor het Grote Carnaval werd zondagmiddag afgesloten met het Kleintje Carnaval. De Kwakbollen Brassband speelt eerst Prins Dagobert XLV, Prinses Inge en hun gevolg naar binnen en kon het bal geopend worden. Drie bands speelden ieder twee keer hun beste repertoire. De Kwakbollen Brassband natuurlijk, de “Nu je er toch band” en “Partyband Leiden”. Een heerlijk middagje muziek met tussendoor de nieuwe dans van onze eigen Dansmariekes. 

Het slotakkoord deze middag was weggelegd voor de Heavy Hoempa’s. (Hard) Rock muziek, maar dan gespeeld met zes blazers en een drummer. Een mooie knaller om een heerlijke middag te beëindigen. De stemming zat er hier dusdanig in, dat het vertrouwen er is dat het volgende week net zo gezellig of nog gezelliger wordt. Tot volgende week!